Stegte gulerødder med hasselnødder og brunet smør

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En let og lækker ret der er ideel som snack eller tilbehør til hovedretten.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub gulerødderne, og skær toppen af.
Kog gulerødderne i en dyb pande med vand i 5-7 minutter.
Hæld vandet fra.
Tilsæt smør og hasselnødder, og lad det stege sammen med gulerødderne, til det har taget lidt farve, og smørret er brunet.
Anret på et lille fad, krydr med salt og peber, og pynt evt. med tallerkensmækkere.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar