Stegte dejkugler med kanel og kardemomme
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
De små stegte hapsere minder lidt om en berliner eller en æbleskive – de er blot mindre og mere delikate. Dyp dem i syltetøj, og nyd dem i én mundfuld!
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æg, mælk og sukker sammen. Rør forsigtigt hvedemel og bagepulver i blandingen.
Bland sukker med kanel og kardemomme, og sæt det til side til at rulle de færdigstegte kugler i.
Opvarm olien i en lille sauterepande. Brug en teske at tage dejen med, og lad dejen glide af skeen ned i olien, så der<br />
samler sig en lille kugle.
Steg kuglerne i ca. 2 minutter; tag dem op af olien med en hulske, og læg dem på fedtsugende papir.
Rul kuglerne i sukkerblandingen, og servér med hindbærsyltetøj.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk