Stegte blæksprutteringe med bedesalat og citronmayonnaise

De stegte blæksprutteringe går også under navnet ”kalamares” og består helt enkelt af panerede stykker af blæksprutte, som er stegt gyldne i olie. I denne opskrift er blæksprutten marineret i kærnemælk inden panering for at gøre den ekstra mør og lækker.

Stegte blæksprutteringe med bedesalat og citronmayonnaise
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Line Falck

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Køb blækspruttekroppene hos fiskehandleren, og sig til ham eller hende, at du skal bruge dem til friterede blæksprutteringe. Kroppene kaldes tuber og skal blot skæres i ringe. Alternativt kan du købe dem på frost i velassorterede supermarkeder. Når noget skal dybsteges, består paneringen typisk af æg og rasp eller af tempuradej. Begge dele suger en del olie til sig, så der er mange kalorier at spare ved blot at lade paneringen bestå af krydret mel.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'