Stegte asparges med rejer og estragoncreme
14. august 2020
af
Mikkel Karstad.
Foto: Aller Media
Der er forår på menuen, når du sætter friskpillede fjordrejer og asparges på bordet. Bind retten sammen med en frisk estragoncreme.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør friskost og yoghurt sammen i en skål, og tilsæt honning, fintrevet citronskal og -saft. Rør sammen til en glat creme.
Pluk estragonbladene af stilkene, og hak bladene groft. Vend dem i cremen, og lad den trække i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
Knæk den nederste, træede del af aspargesene, og kassér. Skyl og afdryp aspargesene.
Steg aspargesene i olie på en pande i ½-1 minut, til de får lidt farve, men stadig er sprøde. Krydr med salt og peber, og tag dem af panden.
Hak hasselnødderne groft.
Læg lidt estragoncreme i bunden af en tallerken, og fordel asparges og fjordrejer ovenpå.
Drys med hasselnødder og tallerkensmækker, og dryp med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber, og servér evt. med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk