Stegt torsk med lynstegte grøntsager
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Den enkle farvesammensætning af de grønne sager og den hvide fisk sætter nye standarder for, hvor æstetisk en hverdagsret kan tage sig ud.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Knæk de nederste, lidt træede ender af aspargesene, og skær aspargesene i mindre stykker. Rens bladselleri og forårsløg, og skær dem i mindre stykker på skrå. Skyl ærterne, og skær dem i stave.
Steg alle grøntsagerne i olie på en pande ved høj varme i 3-5 minutter, til de netop falder sammen.
Krydr torsken med salt og peber, og steg den i olie på en pande i først 4 minutter på den ene side og dernæst 2-3 minutter på den anden.
Dryp limesaft over den stegte torsk, og servér med lynstegte grøntsager, ris og klippet purløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk