Stegt torsk med hvide asparges og brunet citronsmør
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Hvide asparges skal skrælles, men det er altid umagen værd.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl de hvide asparges. Flæk dem, hvis de er meget tykke. Knæk den nederste ende af.
Steg torskefileterne på en pande i lidt af smørret i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag dem af panden.
Rengør panden, og opvarm den med resten af smørret.
Steg de hvide asparges gyldne på den ene side, og lad smørret blive brunt og nøddeduftende.
Riv skallen af citronen. Tilsæt citronsaft, -skal, kapers, finthakkede skalotteløg samt grofthakkede hasselnødder, vend rundt i retten, og tag straks panden af varmen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk