Stegt torsk med hvide asparges og brunet citronsmør

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Hvide asparges skal skrælles, men det er altid umagen værd.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl de hvide asparges. Flæk dem, hvis de er meget tykke. Knæk den nederste ende af.
Steg torskefileterne på en pande i lidt af smørret i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag dem af panden.
Rengør panden, og opvarm den med resten af smørret.
Steg de hvide asparges gyldne på den ene side, og lad smørret blive brunt og nøddeduftende.
Riv skallen af citronen. Tilsæt citronsaft, -skal, kapers, finthakkede skalotteløg samt grofthakkede hasselnødder, vend rundt i retten, og tag straks panden af varmen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar