Stegt torsk med frisk peberfrugtsalsa
27. juli 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Stegt torsk, krydret salsa og syrlig lime. Mere skal der ikke til for at trylle en traditionel fiskeret om til spændende og lækker aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smørret i en pande, og steg torsken på begge sider.
Krydr med salt og peber.
Hak peberfrugt, chili, agurk og løg fint, og vend ingredienserne sammen.
Smag salaten til med friskpresset limesaft, tabasco, salt og peber.
Servér peberfrugtsalsaen til torsken. Pynt med frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk