Stegt torsk med frisk peberfrugtsalsa

27. juli 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Stegt torsk, krydret salsa og syrlig lime. Mere skal der ikke til for at trylle en traditionel fiskeret om til spændende og lækker aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smørret i en pande, og steg torsken på begge sider.
Krydr med salt og peber.
Hak peberfrugt, chili, agurk og løg fint, og vend ingredienserne sammen.
Smag salaten til med friskpresset limesaft, tabasco, salt og peber.
Servér peberfrugtsalsaen til torsken. Pynt med frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar