Stegt sandart med rodfrugter i flødesauce
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
De fleste rodfrugter går godt til denne ret, så brug gerne, hvad du har ved hånden.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rodfrugterne, og skær dem i stave. Vend dem med olivenolie i et ovnfast fad.
Riv skallen, og pres saften af citronen.
Hæld fløde, citronsaft, citronskal og friskhakket timian over rodfrugterne, og drys evt. med friskrevet parmesan. Steg rodfrugterne i ovnen i 1 time ved 200°.
Steg sandarten på en pande i lidt olivenolie, og krydr med salt og peber. Steg ca. 3 minutter på hver side.
Servér sandarten med de flødebagte rodfrugter til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk