Stegt rødtunge med brunet smør

7. september 2022 af .

Foto: columbus leth

Rødtungen er en fin hvid fisk, der her er serveret i en frankofil version. Less is more!

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smørret i en kasserolle. Lad det brune let, så det dufter. Smag smørret til med citronsaft og timian.
Vend fiskefileterne i mel i en dyb tallerken, og steg dem i smør og olie på en stor, varm pande i 1-2 minutter på hver side. Krydr med salt.
Skyl og pluk radicchio og hjertesalat, og bland dem i en salatskål.
Pil løget, snit det fint, og drys det over salaten. Dryp med olie og eddike, og krydr med salt og peber lige inden servering.
Servér fisken med salat, brunet smør, frisk timian og evt. citron og brød/kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar