Stegt rødtunge med brunet smør
7. september 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: columbus leth
Rødtungen er en fin hvid fisk, der her er serveret i en frankofil version. Less is more!
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smørret i en kasserolle. Lad det brune let, så det dufter. Smag smørret til med citronsaft og timian.
Vend fiskefileterne i mel i en dyb tallerken, og steg dem i smør og olie på en stor, varm pande i 1-2 minutter på hver side. Krydr med salt.
Skyl og pluk radicchio og hjertesalat, og bland dem i en salatskål.
Pil løget, snit det fint, og drys det over salaten. Dryp med olie og eddike, og krydr med salt og peber lige inden servering.
Servér fisken med salat, brunet smør, frisk timian og evt. citron og brød/kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk