Stegt rødspætte med aspargessalat og dip
10. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Der er ikke noget som en sprødstegt rødspætte med godt tilbehør. I denne skønne opskrift består tilbehøret af en fyldig aspargessalat og en lækker krydderurtedip.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 20 minutter.
Skyl asparges, og knæk den træede ende af. Dræn kikærterne. Skyl og halvér tomaterne. Skyl og pluk persillen. Pil løget, og hak det fint.
Steg asparges i olie på en pande i 4 minutter. Tilsæt kikærter, og steg videre i 4 minutter.
Vend tomaterne i, og tag panden fra varmen. Drys med løg og persille.
Riv skallen af citronen. Vend rødspætterne i rasp og citronskal, og krydr med salt og peber.
Steg dem i olie og smør på en pande i 2 minutter på hver side ved høj varme.
Riv skallen af citronen. Rør mayonnaise sammen med yoghurt, hakkede krydderurter og citronskal. Smag til med salt og peber.
Servér de stegte rødspætter med kartofler, aspargessalat og krydderurtemayonnaise.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk