Stegt rødspætte med aspargessalat og dip

10. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Der er ikke noget som en sprødstegt rødspætte med godt tilbehør. I denne skønne opskrift består tilbehøret af en fyldig aspargessalat og en lækker krydderurtedip.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 20 minutter.
Skyl asparges, og knæk den træede ende af. Dræn kikærterne. Skyl og halvér tomaterne. Skyl og pluk persillen. Pil løget, og hak det fint.
Steg asparges i olie på en pande i 4 minutter. Tilsæt kikærter, og steg videre i 4 minutter.
Vend tomaterne i, og tag panden fra varmen. Drys med løg og persille.
Riv skallen af citronen. Vend rødspætterne i rasp og citronskal, og krydr med salt og peber.
Steg dem i olie og smør på en pande i 2 minutter på hver side ved høj varme.
Riv skallen af citronen. Rør mayonnaise sammen med yoghurt, hakkede krydderurter og citronskal. Smag til med salt og peber.
Servér de stegte rødspætter med kartofler, aspargessalat og krydderurtemayonnaise.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar