Stegt rødfisk med pandegrønt

20. maj 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Grønne grøntsager behøver sjældent lang tilberedning, og når aftensmaden står på ærter, bønner, fennikel og spinat i skøn forening med den fine rødfisk, er der lagt op til en superhurtig og virkelig smagfuld menu!

Ingredienser

Sådan gør du

Rens fiskene og fjern benene (eller få fiskemanden til at lave fileter til dig). Vend fiskefileterne i mel.
Steg rødfisken i smør på en mellemvarm pande i 2-3 minutter på hver side. Hvis din stegepande ikke er meget stor, kan du evt. halvere fileterne, inden de steges.
Tag fileterne af panden, og hæld fond, ærter og bønner i panden til smørret. Bring det i kog. Skyl spinaten, og steg den med på panden, til den falder sammen. Krydr med salt og peber.
Rens fennikel, og skær den i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend fennikelskiverne sammen med de øvrige grøntsager, og anret dem på et fad.
Servér grøntsagerne med de lune rødfisk og et godt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar