Stegt rødfisk med pandegrønt
20. maj 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Grønne grøntsager behøver sjældent lang tilberedning, og når aftensmaden står på ærter, bønner, fennikel og spinat i skøn forening med den fine rødfisk, er der lagt op til en superhurtig og virkelig smagfuld menu!
Ingredienser
Sådan gør du
Rens fiskene og fjern benene (eller få fiskemanden til at lave fileter til dig). Vend fiskefileterne i mel.
Steg rødfisken i smør på en mellemvarm pande i 2-3 minutter på hver side. Hvis din stegepande ikke er meget stor, kan du evt. halvere fileterne, inden de steges.
Tag fileterne af panden, og hæld fond, ærter og bønner i panden til smørret. Bring det i kog. Skyl spinaten, og steg den med på panden, til den falder sammen. Krydr med salt og peber.
Rens fennikel, og skær den i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend fennikelskiverne sammen med de øvrige grøntsager, og anret dem på et fad.
Servér grøntsagerne med de lune rødfisk og et godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk