Stegt radicchio med valnødder og blåskimmelost
Radicchio er en sprød, fyldig og bitter salat. Når den tilberedes, forsvinder noget af det bitre. Den bitterhed, der er tilbage i salaten, passer godt til søde gulerødder, saftige citrusfrugter og den lidt skarpe smag fra en blå ost.
![Stegt radicchio med valnødder og blåskimmelost](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/stegt-radicchio-med-valnodder-og-blaskimmelost_10699.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5877390283003647&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
June 24, 2021 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner