Stegt ostesandwich med figner, spinat og parmaskinke
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ostesandwich er en uimodståelig frokostret. I denne version får den klassiske toast et lækkert tvist med figner og spinat.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl spinaten, og blanchér den i en gryde med en smule kogende vand i bunden, til spinaten falder sammen. Pres overskydende vand væk gennem en sigte.
Fordel spinaten på halvdelen af brødskiverne.
Skyl fignerne, og skær dem i tynde skiver. Skær osten i tynde skiver.
Fordel figner, ost og parmaskinke på brødet. Læg de resterende brødskiver ovenpå, og pres sandwichene godt sammen.
Steg dem i olie og smør på en pande i ca. 3 minutter på hver side, til de er let gyldne på begge sider. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk