Stegt ostesandwich med figner, spinat og parmaskinke

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Ostesandwich er en uimodståelig frokostret. I denne version får den klassiske toast et lækkert tvist med figner og spinat.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl spinaten, og blanchér den i en gryde med en smule kogende vand i bunden, til spinaten falder sammen. Pres overskydende vand væk gennem en sigte.
Fordel spinaten på halvdelen af brødskiverne.
Skyl fignerne, og skær dem i tynde skiver. Skær osten i tynde skiver.
Fordel figner, ost og parmaskinke på brødet. Læg de resterende brødskiver ovenpå, og pres sandwichene godt sammen.
Steg dem i olie og smør på en pande i ca. 3 minutter på hver side, til de er let gyldne på begge sider. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar