Stegt nakkefilet med palmekål og crutoner

21. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Retten er enkel, men der er stadig masser af smag i både nakkefilet, palmekål og croutoner.

Bemærk
Den lidt usædvanlige palmekål kan nemt erstattes af eksempelvis savojkål.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun kødet på alle sider i olie på en pande.
Læg kødet i et ovnfast fad, og krydr med timian, salt og peber. Hæld vand ved, og dæk kødet med bagepapir. Steg det i en 175° varm ovn i ca. 60 minutter, til det er gennemstegt. Lad kødet hvile i 10 minutter, og skær det i tykke skiver.
Skyl og pluk palmekålen i mindre stykker. Pil løgene, og skær dem i tynde både.
Steg kål og løg i olie på en pande i 2-3 minutter, og krydr med salt og peber.
Skær rugbrødet i tern, og rist dem sprøde i olie på en pande. Krydr med salt.
Anret kødet med palmekålssalat, og drys croutonerne over palmekålen. Servér straks.

Tip!

Hvis det skal gå lidt hurtigere, kan du stege svinekoteletter i stedet for nakkefilet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar