Stegt lammefilet med snydepickles

9. juli 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Har du ikke tid til at vente på, at dine pickles sylter færdigt, kan du lave en nem version, hvor du vender blomkål i ravigottesauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Rids fedtsiden på lammefileten i rudemønster. Krydr med salt og peber.
Læg lammefileten på en kold pande med fedtsiden nedad, og pres ned på den med en spatel, mens panden varmes op.
Hæld olie på panden, og læg timian ved. Steg lammefileten i 4-5 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Lad den trække 10 minutter, før den skæres i tynde skiver.
Skær blomkål i små buketter. Pil løget, og skær det i tynde både.
Bring eddike og vand i kog i en gryde. Tilsæt blomkål og løg, og lad det simre i 3-4 minutter.
Sigt væsken fra, og lad grøntsagerne køle af. Vend dem med ravigottesauce. Pynt med kørvel.
Servér lammefilet i skiver med pickles og evt. brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar