Stegt lam med tabbouleh
4. oktober 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Tabbouleh er en libanesisk salat, der smager af 1001 nat.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog couscous efter anvisningen på emballagen.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Riv citronskallen fint, og pres saften.
Kør en gaffel gennem couscousgrynene, så de deler sig. Vend dem med spidskål, forårsløg, citronskal, citronsaft og olie. Smag til med salt og peber.
Skær lammekødet i grove tern. Vend dem med harissa, olie, salt og peber i en skål.
Skyl broccolien, og hak den fint.
Steg lammeternene på en pande i 6-7 minutter, til de er brunede og knapt gennemstegte (de må gerne være lidt rosa i midten).
Tag kødet af panden, og lynsteg broccoli i 1 minuts tid. Krydr med harissa, salt og peber.
Del feta i mindre stykker. Pluk mynte og persille groft.
Fordel tabbouleh på 4 tallerkner, og top med stegt lam, broccoli, feta og krydderurter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk