Stegt laks og kartoffelsalat med linser

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Få ekstra fylde og mæthed i kartoffelsalaten med grønne linser.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne. Kog dem i saltet vand, til de er netop møre, og afkøl.
Skyl linserne i en sigte. Kog dem i letsaltet vand i 20 minutter, og afkøl.
Nip enderne af de grønne bønner. Kog dem i letsaltet vand i et par minutter, og afkøl.
Pres saften af citronen. Rør olivenolie sammen med citronsaft og citronskal, dijonsennep, honning, salt og peber. Skær de kogte kartofler i grove skiver, og vend dem i dressingen.
Tilsæt linser, bønner og kapers. Pil og skær rødløget i tynde skiver. Skyl og hak krydderurterne groft. Vend løg og urter i salaten, og stil den på køl indtil servering.
Krydr laksebøfferne godt med salt og peber, og steg dem i smør og/eller olie på en pande i 10-12 minutter.
Servér med kartoffelsalat og citron skåret i skiver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar