Stegt laks og kartoffelsalat med linser
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Få ekstra fylde og mæthed i kartoffelsalaten med grønne linser.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne. Kog dem i saltet vand, til de er netop møre, og afkøl.
Skyl linserne i en sigte. Kog dem i letsaltet vand i 20 minutter, og afkøl.
Nip enderne af de grønne bønner. Kog dem i letsaltet vand i et par minutter, og afkøl.
Pres saften af citronen. Rør olivenolie sammen med citronsaft og citronskal, dijonsennep, honning, salt og peber. Skær de kogte kartofler i grove skiver, og vend dem i dressingen.
Tilsæt linser, bønner og kapers. Pil og skær rødløget i tynde skiver. Skyl og hak krydderurterne groft. Vend løg og urter i salaten, og stil den på køl indtil servering.
Krydr laksebøfferne godt med salt og peber, og steg dem i smør og/eller olie på en pande i 10-12 minutter.
Servér med kartoffelsalat og citron skåret i skiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk