Stegt laks med tabouleh og dilddressing
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Der er bare noget med fisk og dild sammen, som er rigtig godt. Spis laksen med tabouleh, der er en fyldig og frisk salat, som stammer fra Libanon.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog bulguren efter anvisningen på pakken. Lad den køle lidt af.
Skær radiser i tynde skiver, og skær agurk og tomater i små tern. Pil rødløget, og hak det fint. Skyl og hak persillen.
Vend den kogte bulgur sammen med grøntsager og persille. Pres saften af citronen. Rør olie, citronsaft og honning sammen, og krydr med salt og peber. Hæld dressingen over bulgursalaten, og vend det godt rundt.
Hak dilden, pres citronen, og rør ingredienserne til dressingen sammen.
Skær laksen i portionsstykker, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Servér med tabouleh, dilddressing og citron skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk