Stegt laks med nudler og mangosalat
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Denne nemme ret med stegt laks kunne sagtens gå hen og blive en ny hverdagsklassiker.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne, og hold dem varme.
Skræl mangoen, og skær kødet i tern. Flæk agurken, skrab kernerne ud, og skær den i små tern. Pil rødløget. Skyl chilien. Hak rødløg og chili fint. Vend det hele sammen i en skål.
Pres saften af limefrugterne. Rør olivenolie og limesaft sammen, og krydr med salt og peber.
Hak korianderen groft, og vend krydderurten i salaten sammen med dressingen.
Tjek laksefileten for ben, og skær den i 4 portionsstykker. Opvarm en pande med olie, og steg laksen i 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Server med nudler og mangosalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk