Stegt laks med nudler og mangosalat

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Denne nemme ret med stegt laks kunne sagtens gå hen og blive en ny hverdagsklassiker.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog nudlerne, og hold dem varme.
Skræl mangoen, og skær kødet i tern. Flæk agurken, skrab kernerne ud, og skær den i små tern. Pil rødløget. Skyl chilien. Hak rødløg og chili fint. Vend det hele sammen i en skål.
Pres saften af limefrugterne. Rør olivenolie og limesaft sammen, og krydr med salt og peber.
Hak korianderen groft, og vend krydderurten i salaten sammen med dressingen.
Tjek laksefileten for ben, og skær den i 4 portionsstykker. Opvarm en pande med olie, og steg laksen i 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Server med nudler og mangosalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar