Stegt laks med mango-bønne-salsa og kokos-ris

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling

Laksen får selskab af farverig salsa og brune ris, der har fået et eksotisk tvist med kokos og mango.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl risene, og kog dem i kokosmælk og vand med lidt salt. Tilsæt evt. mere vand, hvis det bliver nødvendigt.
Hæld vandet fra de sorte bønner, og skyl dem i koldt vand. Skræl og skær mango og avocado i små tern. Pil og hak rødløget fint. Hak koriander groft. Rens og hak chilien helt fint. Pres saften af limefrugten.
Rør det hele sammen i en skål, og tilsæt olivenolie. Smag til med salt og peber, og stil salsaen i køleskabet indtil servering.
Kværn salt og peber over laksen, og steg den på en varm pande i lidt olie og/eller smør – først på skindsiden, så skindet bliver sprødt, og derefter på den anden side, indtil fisken er gennemstegt.
Servér med kokos-ris og bønnesalsa.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar