Stegt laks med kartoffelsalat
1. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Det tager ikke lang tid at stege laks og koge kartofler, så aftensmaden er klar i en fart.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand. Hæld vandet fra.
Rens porren, og skær den i tynde skiver. Pil og hak løgene.
Lun eddike, porre, løg og olivenolie en smule i en kasserolle, og vend den varme dressing med kartoflerne lige inden servering. Vend estragon i, og smag til med salt.
Steg laksen i lidt olie på en varm pande. Lad den stege næsten færdig på den ene side.
Tag panden af varmen, vend fisken, og lad den stege færdig på eftervarmen. Krydr med salt, og servér straks med syrlige kartofler og evt. grøn salat.
Tip!
Kartoflerne kan også spises kolde, som en slags rustik kartoffelsalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk