Stegt laks med bønnesalat

19. juli 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Den bløde laks får sprødt selskab af det grønne tilbehør med bønner og tomater. Nem og lækker hverdagsmad!

Ingredienser

Sådan gør du

Rør en marinade af citronsaft, citronskal, honning, salt og peber sammen i en skål, og læg laksen deri.
Steg laksen ved jævn varme i 4 minutter på hver side på en pande.
Skyl og snit bønnerne i mundrette stykker, og halvér tomaterne.
Sautér grøntsagerne i olie på en anden pande i et par minutter, så de stadig har bid. Krydr med salt og peber, og drys med kørvel.
Servér grøntsagerne til laksen sammen med rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar