Stegt laks med bønnesalat
19. juli 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den bløde laks får sprødt selskab af det grønne tilbehør med bønner og tomater. Nem og lækker hverdagsmad!
Ingredienser
Sådan gør du
Rør en marinade af citronsaft, citronskal, honning, salt og peber sammen i en skål, og læg laksen deri.
Steg laksen ved jævn varme i 4 minutter på hver side på en pande.
Skyl og snit bønnerne i mundrette stykker, og halvér tomaterne.
Sautér grøntsagerne i olie på en anden pande i et par minutter, så de stadig har bid. Krydr med salt og peber, og drys med kørvel.
Servér grøntsagerne til laksen sammen med rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk