Stegt kyllingebryst på krydret ris
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Trænger du til nyt tilbehør til din stegte kylling? Når man rister broccoli på en pande, får den en helt anden smag og sprødhed, end når den koges, og det smager skønt sammen med kylling og krydret ris.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr kyllingefileterne med karry, timian, salt og peber. Steg dem i olie på en (grill)pande, til de er gennemstegte.
Skær blomkålen i små buketter, og del dem i halve. Kog dem i saltet vand i 4 minutter, og afkøl i koldt vand.
Rør cremefraiche med mayonnaise og sennep, og smag til med salt og peber. Rist mandlerne let på en tør pande, og hak dem groft.
Vend blomkålen i mayonnaisecremen, og drys med mandler.
Skær broccoli i mindre stykker, og steg dem i olie på en pande. Varm en anden pande op med lidt olie, og rist karryen i olie.
Tilsæt de kogte ris, og lad dem stege under omrøring. Krydr med salt og peber.
Anret kyllingefileterne oven på risene, og servér med ristet broccoli og blomkål med mayonnaisecreme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk