Stegt kyllingebryst på krydret ris

Trænger du til nyt tilbehør til din stegte kylling? Når man rister broccoli på en pande, får den en helt anden smag og sprødhed, end når den koges, og det smager skønt sammen med kylling og krydret ris.

Stegt kyllingebryst på krydret ris
31-60 min.

(1)

31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
kyllingebrystfileter
4
karry
1 spsk.
frisk timian
2 stilke
salt
peber
olivenolie til stegning
1 spsk.

Blomkål med mayonnaisecreme

blomkål
½
cremefraiche 18 %
2 dl
god mayonnaise
1 dl
dijonsennep
1 spsk.
salt
peber
mandler
100 g

Tilbehør

broccoli
½
olivenolie til stegning
1 spsk.
karry
2 spsk.
kogte ris
300 g
salt
peber

Sådan gør du

Krydr kyllingefileterne med karry, timian, salt og peber. Steg dem i olie på en (grill)pande, til de er gennemstegte.

Blomkål med mayonnaisecreme

Skær blomkålen i små buketter, og del dem i halve. Kog dem i saltet vand i 4 minutter, og afkøl i koldt vand.
Rør cremefraiche med mayonnaise og sennep, og smag til med salt og peber. Rist mandlerne let på en tør pande, og hak dem groft.
Vend blomkålen i mayonnaisecremen, og drys med mandler.

Tilbehør

Skær broccoli i mindre stykker, og steg dem i olie på en pande. Varm en anden pande op med lidt olie, og rist karryen i olie.
Tilsæt de kogte ris, og lad dem stege under omrøring. Krydr med salt og peber.
Anret kyllingefileterne oven på risene, og servér med ristet broccoli og blomkål med mayonnaisecreme.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'