Stegt kyllingebryst på krydret ris
Trænger du til nyt tilbehør til din stegte kylling? Når man rister broccoli på en pande, får den en helt anden smag og sprødhed, end når den koges, og det smager skønt sammen med kylling og krydret ris.

31-60 min.
(1)
31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- kyllingebrystfileter
- 4
- karry
- 1 spsk.
- frisk timian
- 2 stilke
- salt
- peber
- olivenolie til stegning
- 1 spsk.
Blomkål med mayonnaisecreme
- blomkål
- ½
- cremefraiche 18 %
- 2 dl
- god mayonnaise
- 1 dl
- dijonsennep
- 1 spsk.
- salt
- peber
- mandler
- 100 g
Tilbehør
- broccoli
- ½
- olivenolie til stegning
- 1 spsk.
- karry
- 2 spsk.
- kogte ris
- 300 g
- salt
- peber
Sådan gør du
Krydr kyllingefileterne med karry, timian, salt og peber. Steg dem i olie på en (grill)pande, til de er gennemstegte.
Blomkål med mayonnaisecreme
Skær blomkålen i små buketter, og del dem i halve. Kog dem i saltet vand i 4 minutter, og afkøl i koldt vand.
Rør cremefraiche med mayonnaise og sennep, og smag til med salt og peber. Rist mandlerne let på en tør pande, og hak dem groft.
Vend blomkålen i mayonnaisecremen, og drys med mandler.
Tilbehør
Skær broccoli i mindre stykker, og steg dem i olie på en pande. Varm en anden pande op med lidt olie, og rist karryen i olie.
Tilsæt de kogte ris, og lad dem stege under omrøring. Krydr med salt og peber.
Anret kyllingefileterne oven på risene, og servér med ristet broccoli og blomkål med mayonnaisecreme.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner