Stegt kyllingebryst og waldorfsalat med tranebær
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Servér kylling med sprød waldorfsalat og søde tranebær.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kyllingefileter i olie på en pande, til de er gyldne på begge sider. Skru ned, og steg dem helt færdige. Krydr med salt og peber.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør cremefraiche sammen med vaniljekorn og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Rist hasselnødderne let på en tør pande, og gnid de løse, brune hinder af. Skræl pærer og æbler, og skær i tern. Rens bladselleri, og skær i tynde skiver.
Bland pærer, æbler og bladselleri med nødder og tranebær i en stor skål. Vend det hele sammen med cremefraichedressingen.
Skær de stegte kyllingefileter i skiver, og server med waldorfsalat og ristet brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk