Stegt kyllingebryst og waldorfsalat med tranebær

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Servér kylling med sprød waldorfsalat og søde tranebær.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg kyllingefileter i olie på en pande, til de er gyldne på begge sider. Skru ned, og steg dem helt færdige. Krydr med salt og peber.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør cremefraiche sammen med vaniljekorn og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Rist hasselnødderne let på en tør pande, og gnid de løse, brune hinder af. Skræl pærer og æbler, og skær i tern. Rens bladselleri, og skær i tynde skiver.
Bland pærer, æbler og bladselleri med nødder og tranebær i en stor skål. Vend det hele sammen med cremefraichedressingen.
Skær de stegte kyllingefileter i skiver, og server med waldorfsalat og ristet brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar