Stegt kyllingebryst med rødbedesalat

Mør og saftig kylling med salat af rødbeder, der er rige på mineralet jern, og i selskab med en god hvidløgsdressing holder de dig sund og stærk.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens og skræl rødbederne. Riv dem groft på et rivejern.
Rist hasselnødderne let på en tør pande i 1 minut. Hak dem groft, og drys dem over de revne rødbeder i en skål.
Pisk olivenolie, sennep og hvidvinseddike sammen i en skål. Hak hvidløg fint, og bland det i dressingen.
Hæld den over rødbedesalaten. Skyl og hak persillen, og drys den over salaten.
Steg kyllingefileterne i olie på en varm pande i 5-6 minutter på hver side. De må ikke være røde i midten.
Drys med salt og peber, og servér med rødbedesalaten og evt. lidt godt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar