Stegt kyllingebryst med rødbedesalat
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Mør og saftig kylling med salat af rødbeder, der er rige på mineralet jern, og i selskab med en god hvidløgsdressing holder de dig sund og stærk.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens og skræl rødbederne. Riv dem groft på et rivejern.
Rist hasselnødderne let på en tør pande i 1 minut. Hak dem groft, og drys dem over de revne rødbeder i en skål.
Pisk olivenolie, sennep og hvidvinseddike sammen i en skål. Hak hvidløg fint, og bland det i dressingen.
Hæld den over rødbedesalaten. Skyl og hak persillen, og drys den over salaten.
Steg kyllingefileterne i olie på en varm pande i 5-6 minutter på hver side. De må ikke være røde i midten.
Drys med salt og peber, og servér med rødbedesalaten og evt. lidt godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk