Stegt kyllingebryst med bagte rødbeder og citrontimian
19. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Sprødstegt kyllingebrystfilet med en lækker og velsmagende rødbedesalat med hasselnødder til. Pynt med masser af krydderurter!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl rødbederne, og skær dem i bjælker. Læg dem i den ene side af en bradepande, og dryp dem med olivenolie. Krydr med salt og peber.
Læg kyllingebrystfileterne i den anden side af bradepanden. Dryp dem med olivenolie, og drys med salt, peber og citrontimian.
Bag rødbeder og kylling i ovnen i ca. 30 minutter, til kødet er gennemstegt, og rødbederne er møre.
Vend rødbederne rundt med cremefraiche. Skyl og hak krydderurterne, og drys dem over.
Hak hasselnødderne, og rist dem på en tør pande i 1 minut, til de dufter. Drys nødderne over rødbederne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk