Stegt kyllingebryst med bagte rødbeder og citrontimian

19. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Sprødstegt kyllingebrystfilet med en lækker og velsmagende rødbedesalat med hasselnødder til. Pynt med masser af krydderurter!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl rødbederne, og skær dem i bjælker. Læg dem i den ene side af en bradepande, og dryp dem med olivenolie. Krydr med salt og peber.
Læg kyllingebrystfileterne i den anden side af bradepanden. Dryp dem med olivenolie, og drys med salt, peber og citrontimian.
Bag rødbeder og kylling i ovnen i ca. 30 minutter, til kødet er gennemstegt, og rødbederne er møre.
Vend rødbederne rundt med cremefraiche. Skyl og hak krydderurterne, og drys dem over.
Hak hasselnødderne, og rist dem på en tør pande i 1 minut, til de dufter. Drys nødderne over rødbederne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar