Stegt kylling med søde kartoffelfritter
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Let og lækker kylling i limemarinade med fritter af søde kartofler.
Ingredienser
Udstyr
to ovnfaste fade
Sådan gør du
Pil og hak hvidløget. Riv skallen og pres limefrugterne. Bland hvidløg med limeskal og limesaft i en skål, og rør de øvrige ingredienser til marinaden i.
Tænd ovnen på 250°. Smør ovnfadene med olie, og læg kyllingebrysterne i det ene fad med skindet opad. Rids skindet med en skarp kniv, og hæld limemarinade over.
Skrub de søde kartofler. Skær dem i tynde bjælker. Fordel dem i det andet ovnfad, og krydr med salt og peber.
Steg kyllingebryster og søde kartofler i ovnen i ca. 25 minutter.
Pres saften af limefrugten. Rør mayonnaise med finthakket koriander og friskpresset limesaft.
Skyl salaterne, og vend med olie og eddike. Servér kyllingebrysterne med salat, fritter og limemayo.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk