Stegt kylling med rissalat

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Stegt kylling får her selskab af en skøn og fyldig rissalat.

Bemærk
Ovntid: Ca. 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º.
Bland provencekrydderi med salt og peber, og gnid kyllingen ind i blandingen. Dryp med olie.
Steg kyllingen i ovnen i ca. 1 time, eller til kødsaften er klar, når du prikker ved lårene.
Kog risene efter pakkens anvisning, og lad dem køle af. Skyl tomaterne, og skær dem i grove stykker.
Bland de kolde ris med tomater, hakket basilikum og oliven.
Rør olie og balsamico sammen, krydr med salt og peber, og vend det i rissalaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar