Stegt kylling med rissalat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Stegt kylling får her selskab af en skøn og fyldig rissalat.
Bemærk
Ovntid: Ca. 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º.
Bland provencekrydderi med salt og peber, og gnid kyllingen ind i blandingen. Dryp med olie.
Steg kyllingen i ovnen i ca. 1 time, eller til kødsaften er klar, når du prikker ved lårene.
Kog risene efter pakkens anvisning, og lad dem køle af. Skyl tomaterne, og skær dem i grove stykker.
Bland de kolde ris med tomater, hakket basilikum og oliven.
Rør olie og balsamico sammen, krydr med salt og peber, og vend det i rissalaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk