Stegt havtaskefilet og pasta med squash

Stegt havtaskefilet med en skøn panering af parmesan, der giver fisken en sprød og smagfuld overflade. Servér med frisk pasta og squash.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær fisken ud i det antal personer, I bliver. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Hæld parmesan i en anden dyb tallerken.
Dup fisken tør. Vend fisken i æg og herefter i parmesan.
Steg fisken i smør og olie i 4 minutter på hver side, til overfladen er gylden og sprød. Læg fisken til side, og hold den varm.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl squashen, og skær den i tynde strimler.
Steg den i olie og smør på en pande, til den netop falder sammen. Tilsæt den kogte pasta, og vend godt rundt.
Hak dilden, og vend den i. Pynt evt. med rød skovsyre, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
26. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar