Stegt flæsk og fennikelsalat med æble
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Når du steger flæsket på en rist i ovnen, får du en knasende sprød udgave af den populære klassiker. Her serveret med en skøn fennikelsalat til.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Læg flæskeskiverne på en ovnrist, og drys med salt.
Sæt risten over en bradepande beklædt med bagepapir, og steg flæsket i ovnen i 15 minutter. Vend flæskeskiverne, og steg dem i yderligere ca. 5 minutter, til de er gyldne og sprøde på begge sider.
Rens fenniklerne, og skær dem i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Skyl æblerne, og skær dem i tynde både. Halvér granatæblet, og frigør de saftige kerner.
Bland fennikel, æble og granatæblekerner i en skål. Drys med kapers. Skyl og hak persillen, og vend den i salaten.
Rør ingredienserne sammen, og hæld dressingen over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk