Stegt flæsk og fennikelsalat med æble

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Når du steger flæsket på en rist i ovnen, får du en knasende sprød udgave af den populære klassiker. Her serveret med en skøn fennikelsalat til.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Læg flæskeskiverne på en ovnrist, og drys med salt.
Sæt risten over en bradepande beklædt med bagepapir, og steg flæsket i ovnen i 15 minutter. Vend flæskeskiverne, og steg dem i yderligere ca. 5 minutter, til de er gyldne og sprøde på begge sider.
Rens fenniklerne, og skær dem i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Skyl æblerne, og skær dem i tynde både. Halvér granatæblet, og frigør de saftige kerner.
Bland fennikel, æble og granatæblekerner i en skål. Drys med kapers. Skyl og hak persillen, og vend den i salaten.
Rør ingredienserne sammen, og hæld dressingen over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar