Stegt flæsk med persillesmørsovs og letsaltet kål
Tilføj et lille tvist til klassikeren stegt flæsk med persillesovs ved at droppe mel og mælk i sovsen og lave en klar persillesmørsovs i stedet. Servér den vendt i kartoflerne og sammen med en enkel salat af frisk og sprød letsaltet kål og søde rødbedetern.
![Stegt flæsk med persillesmørsovs og letsaltet kål](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/stegt-flaesk-med-persillesmorsovs-og-letsaltet-kal_8845.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5000000000000001&fp-y=0.5656002101743953&fp-z=0.9999999999999999)
31-60 min.
(0)
September 22, 2020 af Pia AndreassenFoto: Martin Tanggaard
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner