Stegt fisk med spinat, kartoffelmos og hvedekernesalat

Stegt torsk går rigtig godt sammen til kartoffelmosen, som både mætter og ser flot ud med den farverige salat fyldt med proteinrige hvedekerner.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker, og kog dem møre i en gryde med usaltet vand. Hæld vandet fra, men gem lidt af det til mosen.
Mos kartoflerne med smørret (brug en kartoffelmoser eller et piskeris),og tilsæt lidt af kartoffelvandet undervejs, til mosen har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Kog hvedekernerne efter anvisningen på emballagen. Skyl persillen, og hak den groft.
Flæk peberfrugterne på langs, og fjern kernerne. Rist peberfrugterne i olie på en pande sammen med persille og kapers i 3-4 minutter. Vend det herefter sammen med de kogte hvedekerner, og smag til med salt og peber.
Steg fisken i lidt olie på en varm pande i ca. 1 minut på hver side.
Skyl og tør babyspinaten. Anret fisken oven på kartoffelmosen sammen spinat og hvedekernesalat. Server retten med citron skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar