Stegt fisk med grønne asparges og agurkedip
10. maj 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Sæt en forårskåd servering på bordet med hvid fisk og sprøde asparges. Det er sund og nem hverdagsmad lavet af sæsonens råvarer - det er skønt!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl agurken, og skær både den og drueagurkerne i små tern. Vend agurketernene sammen med græsk yoghurt, sennep, paprika, salt og peber i en skål.
Skyl aspargesene, knæk den nederste træede end af. Kassér.
Lynsteg aspargesene i olie på en pande i et par minutter. Krydr med pillet og presset hvidløg, citronsaft, salt og peber.
Tjek fiskene for evt. ben. Vend dem i mel i en dyb tallerken, og steg dem i olie og smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér stegte fisk med lynstegte asparges og agurkedip. Giv kogte kartofler vendt med lidt smør til, og dryp med limesaft.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk