Stegt fisk med ærtepuré

På en lun sommeraften er det skønt at kunne servere et let og friskt sommermåltid. Her består den farverige ret af stegt fisk med smagfuld ærtepuré.

Ingredienser

Sådan gør du

Blancher ærterne i kogende vand i 30 sekunder, og hæld dem direkte over i koldt vand, så kogningen stopper.
Rist de hele mandler på en tør pande, til de er svagt gyldne.
Kør ærterne til grov mos på en foodprocessor sammen med de ristede mandler, olivenolie, ricotta, parmesan og hakket mynte.
Smag til med salt, peber og lidt citronsaft, citronskal eller cidereddike
Tjek makrelfileterne for ben, varm en pande op, og steg makrelfileterne i olivenolie, først på skindsiden, ca. 2 minutter, så skindet bliver flot gyldent og sprødt, og dernæst i 20-30 sekunder på den anden side.
Tag makrelfileterne af panden, og servér dem med ærtepuré, lidt frisk mynte og revet citronskal.

Tip!

Du kan også nøjes med at tilføje lidt revet citronskal til ærtepuréen, hvis du vil undgå, at pureen mister sin flotte grønne farve på grund af syren fra citronsaften.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
18. juli 2019 af .

Foto: Aller Media

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar