Stegt fennikel med knas
29. juli 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Fennikel er genialt tilbehør, der med sin lakridssmag bidrager med lidt kant til ethvert måltid. Steg grøntsagerne, og servér med ristede hasselnødder og lidt revet ost.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist hasselnødderne, fjern hinderne, og hak nødderne groft. Rens fenniklerne, og skær dem i kvarter. Rens porrerne, og skær dem i mindre stykker.
Vend grøntsagerne med olie, salt og peber, og steg dem møre på panden, 10-15 minutter.
Brun smørret på en pande, tilsæt nødderne, og lad det bruse op.
Skær bunden af fennikelstokkene fra, og anret det hele på et fad.
Dryp brunet smør over, drys hasselnødderne og evt. fintrevet ost på. Servér som forret eller som tilbehør til fisk eller lyst kød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk