Stegt brosme med bladbede og fennikel

Brosmens milde smag går rigtig godt sammen med den lidt skarpere smag fra fenniklen og bladbeden. Bladbedens blade minder meget om spinatblade, både hvad angår smag og konsistens, mens der er mere crunch i stilkene. Top af med saltede mandler og krydderurter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl fennikel, og snit den fint. Pil og hak skalotteløget. Skyl og snit bladbede (både blade og stilke).
Damp fennikel og skalotteløg i hvidvin i 2-3 minutter.
Kom bladbede ved, og damp endnu 2 minutter. Smag til med salt og peber.
Steg fisken på skindsiden i smør, til den er fast og kødet hvidt. Drys med citronskal, og krydr med citronsaft, salt og peber.
Servér fisken på en bund af fennikel, skalotteløg og bladbede, og drys med persille, dild og grofthakkede mandler. Spis med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
6. juli 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar