Stegt blomkål med mandler og krydderier

16. januar 2023 af .

Foto: Peter Kam

Lækkert og lidt anderledes tilbehør til aftensmaden, f.eks. til en krydret indisk gryderet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl blomkål, og skær den i små buketter. Bland spidskommen, koriander, gurkemeje, salt og olie i en skål.
Vend blomkålsbuketterne i krydderiblandingen, så krydderierne bliver godt fordelt.
Tænd ovnen på 210°. Fordel blomkålsbuketterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 10 minutter.
Hak mandlerne groft, og drys dem over blomkålen. Sæt det hele tilbage i ovnen, og bag i yderligere 10 minutter.
Skyl og hak persille. Anret de bagte blomkålsbuketter på et fad, og drys med persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar