Stegt blomkål med bacon, hasselnødder og æbler

1. januar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Blomkål og bacon er et godt makkerpar. Her har de fundet hinanden i en pande fyldt med efterårsguf i form af nødder og æbler.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl blomkålen, og skær den i buketter.
Blanchér buketterne i 2 minutter i kogende vand. Afdryp.
Brun smør og rapsolie i en pande. Tilsæt blomkål, bacon og timian, og steg i 5-6 minutter, til baconen har taget farve, og blomkålen er al dente. Tilsæt hasselnødder og eddike, og lad det stege i yderligere et par minutter. Krydr med salt og peber.
Skyl æblet, skær det i tynde både uden kernehus. Drys dem over retten sammen med lidt frisk timian, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar