Stegt basilikumkylling og tomatsalat med ærter

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Stegt kylling med delikat smag af basilikum, der sender tankerne til Sydeuropa – perfekt suppleret med en frisk tomatsalat.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingefileterne i en bradepande.
Hak basilikum fint, og bland halvdelen af den hakkede basilikum med olivenolie.
Smør kyllingefileterne ind i basilikumolien, og krydr godt med salt og peber på begge sider.
Steg kyllingefileterne i ovnen i ca. 25 minutter, til de er netop gennemstegte.
Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Bland dem med ærter og oliven. Drys med smuldret feta og resten af den hakkede basilikum. Krydr med salt og peber, og dryp evt. med olivenolie.
Skær de stegte kyllingefileter i skiver, og servér med tomatsalaten som tilbehør. Spis evt. godt brød eller kogte kartofler til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar