Stegt aubergine i karrydressing
12. marts 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En slags karrysild, bare uden sild. Auberginerne giver salaten et godt bid og masser af fyldighed, så du får den perfekte vegetariske version af en god gammel klassiker.
Bemærk
Auberginerne skal trække med salt i 1 time, og auberginesalaten skal trække i mindst 1 time, gerne til dagen efter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl auberginerne, og skær dem i skiver på 1 cm. Drys med salt, og lad dem trække 1 time.
Dup overskydende salt af, og steg aubergineskiver i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side. Skyl æblet, og skær det i tern.
Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, karry, æbletern og kapers sammen. Smag til med salt og peber. Vend auberginerne i dressingen, og lad dem trække i mindst 1 time, gerne til dagen efter.
Servér auberginesalaten med rugbrød, æg, løgringe, frisk dild og kapers.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk