Stegt andebryst og broccoli-pastasalat med æbler
22. marts 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Den klassiske broccolisalat er opgraderet med pasta, så den mætter endnu bedre.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Skyl imens broccolien, og skær den i små buketter. Læg broccolibuketterne i gryden til pastaen de sidste 1-2 minutter af pastaens kogetid. Afdryp og afkøl.
Skær bacon i tern, og steg dem sprøde på en varm pande. Afdryp på fedtsugende papir.
Skyl æblet, og skær det i små tern. Pil rødløget, og hak det fint. Hak nødder og tranebær groft.
Rør cremefraiche, mayonnaise, eddike og sukker sammen til dressing i en skål, og smag til med salt og peber.
Vend broccoli, pasta, æble, rødløg og halvdelen af nødderne og tranebærrene sammen med dressingen, og anret salaten i en skål. Drys bacon og de sidste tranebær og nødder på toppen af salaten, og lad den trække på køl til servering.
Tænd ovnen på 200°. Rids skindet på andebrysterne i tern, og krydr godt med salt og peber. Steg andebrysterne på en varm pande med olie i 3-4 minutter på hver side, til skindet er gyldent.
Læg de brunede andebryster i et lille ovnfad, og steg dem i ovnen i ca. 15 minutter, til kødet er let rosa. Tag andebrysterne ud, og lad dem hvile i 5 minutter før servering.
Skær andebrysterne i skiver, og servér med broccoli-pastasalaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk