Steg af nakkefilet med lækkert tilbehør

Sæt steg af nakkefilet på bordet, når det skal være ekstra lækkert. Denne udgave er super let, da den steges i samme fad som tilbehøret – nemt og praktisk.

Bemærk
Ovntid: 45 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Pil hvidløget. Knus hvidløg og fennikelfrø i en morter. Skyl og riv skallen af appelsinen. Rør hvidløg, fennikelfrø, appelsinskal, salt, peber og olie sammen i en skål.
Rens fenniklerne, og skær dem i skiver. Pil løget, og skær det i både. Skrub kartoflerne, og skær dem i både.
Fordel kartofler og løg på en bradepande, og dryp halvdelen af olien over. Læg nakkefileten ovenpå, og dryp resten af olien<br /> over den.
Pres appelsinsaften fra den revne appelsin over kartofler, løg og nakkefilet, og steg retten i ovnen i ca. 45 minutter.
Skær appelsinen i både. Skær nakkefileten i tynde skiver, og servér med kartofler, løg og appelsinbåde til.

Tip!

Hvis du ikke har en morter, kan du hakke krydderierne fint i en minihakker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar