Steaksandwich med oliventapanade
26. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En vaskeægte steaksandwich med masser af tyndtskåret entrecote, spinat, grillet artiskok og løg. For slet ikke at tale om den hjemmelavede oliventapanade med hvidløg. Mums!
Ingredienser
Udstyr
fire træspyd
Sådan gør du
Blend oliven med pillet hvidløg og olivenolie til en let, lind masse. Dette gøres lettest med en stavblender. Smag tapenaden til med salt.
Steg bøfferne i olie på en pande, først med fedtkanten nedad. Når fedtkanten er gylden og sprød, lægger du bøfferne ned og steger dem færdige på begge sider i 2-3 minutter. Tag panden af varmen, og krydr bøfferne med salt og peber. Lad dem hvile i 5 minutter, inden de skæres i skiver.
Rist brødskiverne let på begge sider. Smør tapenade på alle brødskiverne (gem lidt til serveringen).
Skyl og nip babyspinat. Pluk og skyl salaten. Pil løgene, og skær dem i tynde skiver. Skær grillet artiskok i skiver.
Læg brødskiverne sammen 2 og 2 med fyld af salat, babyspinat, skiver af bøf, løgringe og artiskok. Stik evt. et træspyd ned gennem hver sandwich. Servér resten af tapenaden til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk