Steaksandwich med oliventapanade

En vaskeægte steaksandwich med masser af tyndtskåret entrecote, spinat, grillet artiskok og løg. For slet ikke at tale om den hjemmelavede oliventapanade med hvidløg. Mums!

Ingredienser

Udstyr

fire træspyd

Sådan gør du

Blend oliven med pillet hvidløg og olivenolie til en let, lind masse. Dette gøres lettest med en stavblender. Smag tapenaden til med salt.
Steg bøfferne i olie på en pande, først med fedtkanten nedad. Når fedtkanten er gylden og sprød, lægger du bøfferne ned og steger dem færdige på begge sider i 2-3 minutter. Tag panden af varmen, og krydr bøfferne med salt og peber. Lad dem hvile i 5 minutter, inden de skæres i skiver.
Rist brødskiverne let på begge sider. Smør tapenade på alle brødskiverne (gem lidt til serveringen).
Skyl og nip babyspinat. Pluk og skyl salaten. Pil løgene, og skær dem i tynde skiver. Skær grillet artiskok i skiver.
Læg brødskiverne sammen 2 og 2 med fyld af salat, babyspinat, skiver af bøf, løgringe og artiskok. Stik evt. et træspyd ned gennem hver sandwich. Servér resten af tapenaden til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
26. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar