Steaksandwich med karamelliserede rødløg og ovnbagte kartofler
13. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
En burger deluxe, hvor den sædvanlige hakkebøf viger pladsen til fordel for steak af entrecote. De karamelliserede løg kan laves på ingen tid og smager også fantastisk som tilbehør til kød og fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og fordel dem i en lille bradepande. Dryp med olivenolie, og drys med rigeligt salt. Bag dem 30-35 minutter i ovnen, til de er møre.
Steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side på en varm (grill)pande.
Pil løgene, og skær dem i tynde både. Varm olie op på en pande, og steg løgene, til de falder sammen. Tilsæt honning og æbleeddike, og steg videre i 5-6 minutter, til løgene karamelliserer.
Rist brødet på en brødrister. Skær bøfferne i skiver.
Skyl og tør rucolaen, og fordel den på halvdelen af brødskiverne. Læg bøfskiver og rødløg ovenpå.
Rør mayonnaise sammen med chilisauce.
Servér sandwichene med ovnbagte kartofler og spicy mayo til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk