Steaksandwich med bløde løg og blå ost

17. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Har du en rest steg eller bøf fra dagen før, er den oplagt at bruge i denne voksen-sandwich med masser af bløde løg og blå ost.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løgene, og skær dem i skiver. Steg dem i halvdelen af olien på en pande i 10-15 minutter ved middel varme, til de er bløde og gyldne. Krydr med salt og peber.
Steg bøffen i resten af olien på en pande i et par minutter på hver side, til den er rosa. Krydr med salt og peber, og lad den trække, til den er lun.
Flæk baguetten, del den i 2 stykker, og smør dem med mayonnaise og sennep. Skær cornichoner og blå ost i skiver. Skyl og slyng salaterne.
Fyld to sandwiches med skiver af kød, bløde løg, cornichoner, blå ost, radicchio og rucola. Krydr med salt og peber, og nyd straks, eller pak dem i madpapir til en picnictur.

Tip!

Lad endelig både løg og kød køle, inden du pakker sandwichen - med mindre du spiser den straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar