Steaksandwich med bløde løg og blå ost
17. maj 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Har du en rest steg eller bøf fra dagen før, er den oplagt at bruge i denne voksen-sandwich med masser af bløde løg og blå ost.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løgene, og skær dem i skiver. Steg dem i halvdelen af olien på en pande i 10-15 minutter ved middel varme, til de er bløde og gyldne. Krydr med salt og peber.
Steg bøffen i resten af olien på en pande i et par minutter på hver side, til den er rosa. Krydr med salt og peber, og lad den trække, til den er lun.
Flæk baguetten, del den i 2 stykker, og smør dem med mayonnaise og sennep. Skær cornichoner og blå ost i skiver. Skyl og slyng salaterne.
Fyld to sandwiches med skiver af kød, bløde løg, cornichoner, blå ost, radicchio og rucola. Krydr med salt og peber, og nyd straks, eller pak dem i madpapir til en picnictur.
Tip!
Lad endelig både løg og kød køle, inden du pakker sandwichen - med mindre du spiser den straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk