Steaksalat med tranebær, pekannødder og sennepsdressing
1. marts 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Der er masser af fylde og konsistens i denne smukke og velsmagende måltidssalat.
Ingredienser
Sådan gør du
Dup bøfferne tørre med køkkenrulle. Steg bøfferne i olie på en pande i 3-4 minutter, til de er møre og stadig lidt røde i midten. Krydr med salt og peber, og tag bøfferne af panden.
Rør sennep, mayonnaise og honning sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Skyl og afdryp salat og babyspinat, og skær salaten i grove stykker. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
Vend salat, spinat og rødløg sammen med det meste af dressingen i en skål, og anret det på et serveringsfad.
Skær bøfferne i tynde skiver, og fordel dem over salaten.
Top salaten med tranebær og pekannødder, og servér resten af dressingen i en skål ved siden af. Servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk