Steaksalat med tranebær, pekannødder og sennepsdressing

1. marts 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Der er masser af fylde og konsistens i denne smukke og velsmagende måltidssalat.

Ingredienser

Sådan gør du

Dup bøfferne tørre med køkkenrulle. Steg bøfferne i olie på en pande i 3-4 minutter, til de er møre og stadig lidt røde i midten. Krydr med salt og peber, og tag bøfferne af panden.
Rør sennep, mayonnaise og honning sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Skyl og afdryp salat og babyspinat, og skær salaten i grove stykker. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
Vend salat, spinat og rødløg sammen med det meste af dressingen i en skål, og anret det på et serveringsfad.
Skær bøfferne i tynde skiver, og fordel dem over salaten.
Top salaten med tranebær og pekannødder, og servér resten af dressingen i en skål ved siden af. Servér med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar