Steaksalat med kartofler, brødcroutoner og estragoncreme

Der er masser af fylde og konsistens i denne måltidssalat. Den hjemmerørte estragoncreme smager lidt ligesom bearnaisesauce.

Bemærk
Ravigotte er en sød fransk sennepssauce, som kan købes på flaske i velassorterede supermarkeder og specialbutikker.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem i en gryde med letsaltet vand i 5-7 minutter. Sluk for varmen, og lad kartoflerne trække i kogevandet i 5-7 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra, afkøl kartoflerne, og skær dem i halve.
Tænd ovnen på 180°.
Skær brødet i tern, og vend dem med olie. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og drys med salt. Steg dem gyldne og sprøde i ovnen i ca. 15 minutter.
Rør cremefraiche sammen med sennep, ravigottesauce og estragon i en skål. Smag cremen til med salt og peber.
Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem i olie på en (grill)pande i ca. 3 minutter på hver side, til de er rosa indeni. Lad bøfferne hvile.
Skyl aspargesene, knæk den nederste, træede ende af, og skær aspargesene i halve. Pil rødløgene, og skær dem i både.
Steg asparges og rødløg i olie på en (grill)pande i 4-5 minutter, til de er netop møre. Krydr dem med salt.
Skyl og tør salaten, og vend den sammen med kartofler, asparges og rødløg. Skær bøfferne i skiver.
Anret salatblandingen på tallerkener, og top med bøfskiver og sprøde brødcroutoner. Dryp estragoncreme over, og servér resten af cremen i en skål ved siden af.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar