Steakgryde med ærter francaise
28. maj 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Denne friske ret går både til aften og til frokost, og selv om det kan se lidt mærkeligt ud at vende hjertesalat i gryden, giver det mening, når du smager!
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr flanksteaken med salt og peber, og brun den på hver side i lidt olie på en pande. Steg den derefter 3 minutter på hver side. Tag kødet af panden, og lad det trække i 5 minutter. Skær kødet i strimler.
Pil løgene, og steg dem hele sammen med bacon i en gryde, til de får en gylden farve. Hæld bouillon over, og lad det simre i 4-5 minutter, til løgene begynder at føles møre. Hæld ærterne i gryden, og lad dem varme godt igennem. Sluk for varmen, og rør smørret i.
Skyl og tør salaten, og del den i blade. Vend salatbladene i retten, og krydr med salt, peber, friskrevet citronskal og -saft. Læg steakstrimlerne ovenpå retten, og top med frisk kørvel. Servér med det samme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk