Steak med pomfritter og grillet aubergine
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En god bøf må der til, når det er fredag, og weekenden banker på døren.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland paprika med salt og peber, og vend bøfferne i blandingen. Opvarm en pande med olie, og steg bøfferne i 5 minutter på hver side.
Skyl og skær aubergine i aflange skiver. Rens peberfrugterne, og skær dem i grove stykker. Pensl grøntsagerne med olie.
Opvarm en grillpande med olie, og steg grøntsagerne i 3 minutter på hver side.
Skrub eller skræl kartoflerne, skær dem i stænger, og<br />
fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt.
Steg kartoffelstængerne i en 200° varm ovn i 25-30 minutter.
Skyl og hak persille og koriander. Rens og hak chilien. Vend alle ingredienserne til salsaen sammen.
Fordel salsaen over grillet aubergine og peberfrugter, og servér som tilbehør til bøffer og pomfritter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk