Steak med gulerodssalat, bagte kartofler og urtedip

En helt klassisk oksesteak med hjemmerørt urtedip, sprød salat og ovnbagte kartofler. Grill evt. bøffen på havegrillen, så kødet får den autentiske grillsmag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl og halvér kartoflerne, og fordel dem i et ovnfast fad. Dryp med olie, og krydr med salt.
Bag kartoflerne i ovnen i 35-40 minutter, til de er møre og gyldne.
Skyl og tør rucola. Skræl gulerødderne, og høvl dem i spåner med en tyndskræller.
Vend rucola og gulerodsspåner sammen med høvlet parmesan og olie. Krydr med salt og peber.
Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, estragon, purløg, salt og peber.
Krydr bøfferne med salt og peber. Steg dem på en meget varm (grill)pande i 3 minutter på hver side.
Servér med kartofler, salat og krydderdip.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
17. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar